Team - Podotherapie Achterhoek

Team

Podotherapie Achterhoek heeft jaren ervaring met het verhelpen van voetgerelateerde klachten. Onze gediplomeerde podotherapeutenSuzanne Vrieze-Oberink, Lucie Schuurman, Ellis Emsbroek en Willeke Heersink staan voor u klaar.

Lucie Schuurman

Lucie Schuurman is sinds 2012 Podotherapeute bij Podotherapie Achterhoek en ze heeft opleiding tot Sportpodotherapeut afgerond. Ze is op  onze locaties in Silvolde, Dinxperlo en Winterswijk werkzaam.

 

 

 

Inschrijvingsnummer Kwaliteitsregister Paramedici: 59911529796

Suzanne Vrieze-Oberink

Suzanne Vrieze-Oberink is 2007 afgestudeerd als podotherapeut en heeft in 2009 de bestaande praktijk overgenomen. Suzanne is naast haar werk in de praktijk ook bezig met de opleiding tot Diabetes-podotherapeut en ook werkzaam in het SKB te Winterswijk op de Voetenpoli. Suzanne is werkzaam op de locaties in Silvolde, Dinxperlo en Winterswijk.

 

 

Inschrijvingsnummer Kwaliteitsregister Paramedici: 49909799896

Ellis Emsbroek

Ellis Emsbroek is in 2018 afgestudeerd als podotherapeut en ze is werkzaam op de locaties in Winterswijk, Silvolde en Varsseveld.

 

 

Inschrijvingsnummer Kwaliteitsregister Paramedici: 59104032396

Willeke Heersink

Willeke wordt per 1 mei onze nieuwe podotherapeut in Winterswijk op maandag. Ze is een bekend gezicht binnen onze praktijk, omdat ze bij ons stage heeft gelopen vorig jaar.

Willeke heeft grote affiniteit met de Reuma voet en de klachten hier rond om heen.

Inschrijvingsnummer Kwaliteitsregister Paramedici: 59105618996